Ο Guillaume και η Hélène ανέλαβαν μέρος της οικογενειακής φάρμας των γονιών του Guillaume το 2016. Επέκτειναν την καλλιέργεια ραβέντι. Σήμερα, καλλιερ...
Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών συσκευών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρικής για την παραγωγή μαρμελάδας, μαρμελάδα...
Η μαρμελάδα είναι ένα γλυκό τρόφιμο που προκύπτει από το βράσιμο ενός ή περισσότερων τύπων φρούτων με ζάχαρη. Σε αντίθεση με τη μαρμελάδα, η οποία κατ...
Μαύρη κερασιά, Γκριότ, Κίρς.
Ήπειρος λιγότερο από 2% αλκοόλ.
Η μαρμελάδα "Des Vieux Garçons" είναι ένα μείγμα γεύσεων που αιχμαλωτίζει τον ουρανίσκο μ...
Είμαστε μια εταιρεία παραγωγής που βρίσκεται στην Αντάλια, στο νότιο τμήμα της Τουρκίας, όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την καλλιέργεια ν...
μαρμελάδα βιολογικών Κορσικανών κλημεντίνων με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.
Η Confit de Provence προσφέρει μια βιολογική μαρμελάδα Κορσικανών κλημεντίνων...
Η Niovit είναι μια κορυφαία γεωργική εταιρεία από τη Μολδαβία, που διαπρέπει στην καλλιέργεια και χονδρική πώληση premium φρούτων. Οι οπωρώνες μας, πο...
Οι φυσικοί γλυκαντές με βάση τα σταφύλια βασίζονται πλήρως στην εξαγωγή και κρυστάλλωση του χυμού σταφυλιού.
Κύρια Οφέλη:
• Πολλές εφαρμογές
• Γρήγο...
Γαλλική Ονομασία
Grenache N
Χρήση
Ποικιλία σταφυλιού για κρασί
Φαινολογία
Εποχή εκβλάστησης: 6 ημέρες μετά το Chasselas.
Εποχή ωρίμανσης: 3η εποχή, 4 ...