...Αλατισμένος μπακαλιάρος ψημένος στη σχάρα με την πέτσα προς τα κάτω ή Chiquetaille de morue: ένα τυπικό πιάτο από τις Αντίλλες ως κύριο πιάτο, σερβιρισμένο με σαλάτα πατάτας, είναι απαραίτητο!
Le Fumoir de Provence, οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 2 γενιές. Είμαστε παραγωγοί καπνιστών ψαριών, χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα. Μια ευρεία προσφορά φρέσκων ψαριών και καπνιστών ψαριών. (τόνος, σολομός, ξιφίας, πέστροφα, μπουτάργκα, μπακαλιάρος, γαρίδες, στρείδια, μύδια, μαύρος τόνος, γλώσσα, καλαμάρια, λούτσος της Μεσογείου, τσιπούρα της Μεσογείου, λούτσος της θάλασσας, και πολλά άλλα ... )...