Γαλλία, Eybens
123km
...Ρεζερβουάρ κρυογενικού αερίου με πίνακα ελέγχου θερμοκρασίας. Η λειτουργία on-off του ελέγχου θερμοκρασίας επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του ρεζερβουάρ κρυογενικού αερίου στην κλίμακα 0?/-196?. Είναι εξοπλισμένο με 5 αισθητήρες πίεσης: 1 για τη θερμοκρασία του ρεζερβουάρ και οι άλλοι 4 για συγκεκριμένες εφαρμογές. Όλα τα σήματα θερμοκρασίας είναι συνδεδεμένα με το λογισμικό TestRec...
Χαρτοφυλάκιο (88)
Γαλλία, Meyreuil
107km
...αισθητήρες πίεσης, θερμοστάτες, πιεστικά, ασφάλεια διαδικασίας και οργάνωση και υψηλή καθαρότητα. Η LAA είναι ειδικός στον τομέα της οργάνωσης εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Διαθέτει 4 γραφεία στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αφρική. Περισσότερες από 8000 αναφορές προϊόντων σε απόθεμα, ένα εργαστήριο συναρμολόγησης, μια πλατφόρμα δοκιμών επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία πάντα πιο αποδοτική και αντιδραστική, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (ρυθμιστές TESCOM, συνδέσεις, βάνες, βαλβίδες HOKE-GYROLOK, δίσκοι ρήξης BSB, βαλβίδες ασφαλείας FARRIS.

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play