Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα στην ακτίνα των 125km.
Εμφανίζονται αποτελέσματα στην ακτίνα του 250km.
Γαλλία, Annecy Le Vieux
196km
... αυτόματη αλλαγή κομματιών προς κατεργασία. Ο τέταρτος τομέας, το σύστημα μεταφοράς δεδομένων, περιλαμβάνει το λογισμικό που συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση των διαφόρων κυττάρων κατεργασίας. Η προσφορά του περιλαμβάνει: αυτοματοποίηση, συντήρηση, παρακολούθηση, παρακολούθηση παραγωγής, έλεγχο, υπηρεσίες μετρολογίας, βαθμονόμηση (διαστατική), ειδικές μηχανές για αυτοματοποίηση και συναρμολόγηση, συσκευές και όργανα μέτρησης και ελέγχου, αξεσουάρ για εργαλεία (κοπή), εξαρτήματα και μικρομηχανικά modules, αξεσουάρ μηχανών και εργαλεία για ηλεκτρο-διάβρωση.
Γαλλία, Decines Charpieu
212km
...Η Imanpack France διασφαλίζει τη διανομή μιας πολύ ευρείας γκάμας προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Imanpack Packaging & Eco Solutions στην Ιταλία. Η Imanpack France εμπορεύεται οριζόντιες και κάθετες συσκευαστικές μηχανές, μηχανές συσκευασίας, μηχανές σχηματισμού και κλεισίματος κουτιών, με πολύ αποδοτικά συστήματα φόρτωσης. Η Imanpack διαθέτει μια ομάδα πωλήσεων που είναι...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play