...Οι γεύσεις μας διατίθενται σε διάφορες μορφές: υγρά, σκόνες, εμβόλια.
Οι συσκευασίες είναι διαθέσιμες σε φιάλες των 30 ml, δοχεία των 250 και 500 ml ή σε χύμα κατόπιν αιτήματος.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ή να προστεθούν σε διάφορες κατηγορίες τροφίμων: ζαχαροπλαστική, μακαρόν, γκανάς, κρέμες επιδορπίων, μους, γλυκά, μαρμελάδες, κοκτέιλ ή σάλτσες, καθώς και σε σοκολατοποιία, παγωτοποιία, ποτά-σιρόπια, έτοιμα γεύματα, γαλακτοκομικά προϊόντα, μπισκοτοποιία.
... Καραμέλας: Ένα πλούσιο και γλυκό άρωμα, που θυμίζει τις απολαύσεις της λιωμένης καραμέλας.
- Σκόνη Λιονταριού: Ένα πικάντικο και νόστιμο μείγμα για μια μοναδική πινελιά χαρακτήρα.
Συμβουλές Χρήσης:
Η ζάχαρη "Σαν Λιοντάρι" είναι ιδανική για να προσθέσετε μια τολμηρή νότα στα γλυκά σας, στα ζεστά ροφήματα και σε άλλες γαστρονομικές δημιουργίες. Πασπαλίστε την πάνω από τις κρέμεςκαραμέλας, τα...
...Η premium Gourmet Pompona βανίλια μας περιβάλλει τις αισθήσεις σας με την μαγευτική ανθισμένη της αίσθηση, μια πινελιά φρούτου και μια ελκυστική σοκολατένια φινέτσα. Οι παχιές και αρωματικές λοβοί είναι το όνειρο κάθε ζαχαροπλάστη, εμπλουτίζοντας λιχουδιές όπως η κρέμα καραμέλας, το παγωτό και οι κρέμες αυγών με μια ασύγκριτη πολυπλοκότητα και χαρακτήρα. Με μια λεία και παχιά υφή καθώς και μια...
... πρόληψη ρευματισμών και αϋπνίας, αλλά και στην καταπολέμηση της πνευματικής εξάντλησης.
Στην κουζίνα, ο δεντρολίβανος είναι φίλος των κρεάτων και των πουλερικών. Αρωματίζει υπέροχα το αρνί, τις σάλτσες και τους ζωμούς. Προσφέρει μια πινελιά πρωτοτυπίας σε κρέμεςκαραμέλας ή σε φλάν με βανίλια, σε πουτίγκες ή σε μαρμελάδες βερίκοκου.
...λικέρ κίμμελ. GUIGNOLET d’ANJOU, σούπες σαμουρικών, κρέμες ροδάκινου από αμπέλι, κρέμες κόκκινων φρούτων, κρέμες γκρέιπφρουτ, triple sec ORIGINAL COMBIER, ROYAL COMBIER. Κατασκευαστής σιροπιών από κόκκινα φρούτα, σιροπιών από ξηρούς καρπούς, μπαχαρικών και φυτών, σιροπιών εσπεριδοειδών, εξωτικών σιροπιών, αναζωογονητικών σιροπιών. Κατασκευαστής βιολογικής τσίπουρου, βιολογικών σιροπιών. Κρέμα καραμέλας, γλυκό από εσαλότα, μαρμελάδες πορτοκαλιού. Επίσκεψη στο αποστακτήριο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Προσοχή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία.
... εργάζεται με τη διαδικασία της παστερίωσης και στη συνέχεια της κατάψυξης, οι παρασκευές της είναι απαλλαγμένες από συντηρητικά. Η AGRODOUBS είναι πιστοποιημένη με IFS ανώτερου επιπέδου και αναπτύσσει βιολογικές συνταγές.
Γέμιση μύρτιλου ή καραμέλας για σοκολατοποιούς, παρασκευές για τάρτες λεμονιού ή σοκολάτας, κρέμες καραμελέ ή ζαχαροπλαστικής είναι μερικές από τις ειδικότητες του εργοστασίου...