...Αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, η Popine από αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το αποξηραμένο βοδινό, που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina, κρέας γκριζόν, ανάλογα με τις συνταγές και τις περιοχές...
... ευκολίας εκτροφής της, καθώς και της ποιότητας του κρέατός της. Το ζώο, με λαμπερό μαύρο χρώμα και χωρίς κέρατα, εκτρέφεται ήρεμα σε εξωτερικό χώρο κατά μέσο όρο 220 ημέρες το χρόνο. Η εκτροφή του, που ασκείται με δεξιοτεχνία από τους ιρλανδούς αγρότες, προσδίδει στο κρέας του εξαιρετική ποιότητα.
Η Grand Caractère έχει επιλέξει την διαφανή τεχνολογία Skin Pack για τις συσκευασίες της. Αγκαλιάζει το κρέας και σας επιτρέπει να δείτε το προϊόν σας απευθείας στο ράφι, ώστε να κάνετε την επιλογή σας με βάση τις προτιμήσεις σας: μαρμαράδα, χρώμα, σχήμα, … .
...Τουρνεντός παρασκευασμένο από φιλέτο βοδινού, κομμένο με πριόνι και καθαρισμένο, περιποιημένο και απολιπαρισμένο στο χέρι. Το προϊόν είναι κατεψυγμένο και συσκευασμένο κενό αέρος μεμονωμένα.
Βάρος: 4x80g...
...Χαλάλ χορίθο από βοδινό κρέας, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Ξήρανση και ωρίμανση υπό την επίδραση των βουνών.
Πωλείται ανά κομμάτι ή κομμένο σε premium συσκευασία.
Πώληση ανά κομμάτι / κουτί / παλέτα...
...Προϊόν της θάλασσας: Ταρτάρ από Άγρια Δοράδα κατεψυγμένο - 300Γ - Παραδοσιακή αλιεία - Το κατεψυγμένο ταρτάρ από ροζ άγρια δοράδα προέρχεται από παραδοσιακή αλιεία με καλάμι που σέβεται τις αλιευτικές αποθέσεις και τις περιόδους αναπαραγωγής. Έχει ιωδιούχο και σφιχτό κρέας, φιλεταρισμένο, κομμένο χειροκίνητα με μαχαίρι και συσκευασμένο κενό αέρος σε σακούλα των 300Γ. Η κατάψυξή του εγγυάται την υγειονομική ασφάλεια αυτού του τύπου ωμού ψαριού. Όλα τα πακέτα μας μεταφέρονται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες, η ποιότητα είναι μια αξία με την οποία η Maison Caudalie δεν διαπραγματεύεται!
...Ένας παραδοσιακός ξηρός λουκάνικος αρωματισμένος με πιπέρι Espelette AOP, από καθαρό χοιρινό κρέας του Νότου Δυτικής Γαλλίας IGP, προερχόμενος από μια αρχαία και παραδοσιακή συνταγή της περιοχής. Αυτός ο λουκάνικος παρασκευάζεται από άπαχο κρέας και λίπος από τους ώμους του χοιρινού κρέατος του Νότου Δυτικής Γαλλίας IGP, κομμένο χοντρά (ακριβώς 80% άπαχο και μόνο 20% λίπος). Αυτό επιτρέπει την παραγωγή λουκάνικων με νόστιμη γεύση.
Η Krill είναι μια γαλλική εταιρεία που πωλεί κατεψυγμένο μοσχαρίσιο κρέας υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες τροφοδότες, εστιάτορες και διανομείς. Στα εργαστήρια κοπής κρέατος, οι ομάδες μας αποτελούνται αποκλειστικά από έμπειρους κρεοπώλες. Αυτή η απαράμιλλη εμπειρία μας διασφαλίζει: ποιότητα κρέατος, ιχνηλασιμότητα, ασφάλεια και προσαρμοσμένες παραγγελίες. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχουμε ποιοτικό κρέας, κομμένο στην πιο κοντινή γραμμή.