...Ο Ρότζερ παράγει τα Grissini Piccolo, μικρά γκρεσίνι ιταλικά, σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή που επεξεργάστηκε ο κάτοικος του Τορίνο τον XVII αιώνα από τον φούρναρη της οικογένειας Σαβόι στο Τορίνο. Οι μάστερ της τέχνης της ζωής καθημερινά, οι Ιταλοί απολαμβάνουν τα Grissini σε όλες τις περιστάσεις: σαν ψωμί για απλό τσιμπολόγημα ή με απεριτίφ.
Συστατικά: αλεύρι σίτου, γλουτένη, φυτικά λίπη (μη υδρογονωμένα έλαια και λίπη (φοινικέλαιο και κραμβέλαιο), νερό), μαγιά φούρνου, βύνη, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας (χωρίς ΓΤΟ).
... ποιότητα της ιταλικής αλλαντικής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες σε όλη τη διάρκεια του κύκλου παραγωγής. Η AOP είναι μια εγγύηση ποιότητας.
Ιταλικά προϊόντα AOP. Πιστοποιημένοι ιταλοί παραγωγοί.
Παραδόσεις στη Γαλλία κάθε εβδομάδα.
Πιστοποίηση IFS broker.
...Η μοτσαρέλα που χρησιμοποιείται για αυτή τη συνταγή προέρχεται από τον τομέα BOJANO, όπου βρίσκονται τα πιο φημισμένα γαλακτοκομεία για την παραγωγή των μοτσαρελών που εκτιμούν οι Ιταλοί και οι γνώστες. Το BOJANO είναι πράγματι διάσημο για την παραγωγή τυριού υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα για τη μοτσαρέλα FIOR DI LATTE (λουλούδι γάλακτος), φρέσκα παστεριωμένα τυριά αγελάδας που επεξεργάζονται...
... μαύρων φρούτων (κεράσι, μούρο), γλυκών μπαχαρικών (βανίλια, κανέλα) καθώς και πιπεριού και ευκαλύπτου. Το σύνολο είναι ιδιαίτερα γοητευτικό και εκφράζει μια δύναμη με μέτρο. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα και αλλαντικά. "Fuoriclasse" (εκτός κατηγορίας) όπως λένε οι φίλοι μας οι Ιταλοί!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc, Merlot
DOC: Montello e Colli Asolani (Βένετο, Ιταλία)
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2032
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
... μπαχαρικών συνοδευόμενο από γέμιση με πάστα αμυγδάλου σε ένα κατάστημα του Σαν Τζιμινιάνο.
Αν και πιστεύεται ότι η προέλευσή του βρίσκεται στην Περσία (σημερινό Ιράν) και ότι εισήχθη στην Ευρώπη από τους Τούρκους, οι Ούγγροι και οι Ιταλοί διεκδικούν την πατρότητα του. Θα είχε εμφανιστεί τον 8ο αιώνα στην Ανατολή, όπου ήταν η γλυκιά λιχουδιά του χαρεμιού. Το όνομα Μαρζαπάν προέρχεται από το όνομα του νομίσματος Μάουθαμπαν που κυκλοφορούσε στην πόλη της Βυζαντινής.
Καθαρό βάρος: 140γρ...