... προσφέρουμε «Τη γεύση επιπλέον», αυτή των αυθεντικών γεύσεων, στη σειρά προϊόντων μας χωρίς γλουτένη.
Ασφάλεια και ηρεμία:
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή και την ασφάλιση των πρώτων υλών μας, προκειμένου να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που εγγυώνται ότι είναι χωρίς γλουτένη.
Εξατομικευμένη φόρμουλα χωρίς γλουτένη
Παρασκευή γιαψωμί, ζύμη τάρτας, μπισκότο, κρέπα, ψωμί του τοστ ή γλυκά, προσαρμοζόμαστε στις προδιαγραφές των πελατών μας για να διαμορφώσουμε τη λύση χωρίς γλουτένη που να ανταποκρίνεται στις ειδικές τους ανάγκες.
...Ο Ρότζερ προετοιμάζει το Ψωμί Ειδικής Τοστιέρας με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή όλων των συστατικών. Οι αλεύρες επιλέγονται για τις οργανοληπτικές και γευστικές τους ποιότητες, αλλά το μυστικό των Μπισκότων Ρότζερ προέρχεται επίσης από το ψήσιμο. Στη φόρμα του, η ζύμη μπορεί να φουσκώσει ελεύθερα, επιτρέποντας έτσι στους σπόρους να απελευθερώσουν όλη τη γεύση του τοστιού από το παρελθόν.
Ψωμί...
...Σπόροι Sacha Inchi χωρίς φλούδα, πιστοποιημένη βιολογική ποιότητα, βιολογικό αλάτι και βιολογική ζάχαρη
Πρωτογενής συσκευασία
200 γρ, γυάλινο δοχείο με βιδωτό καπάκι.
Δευτερογενής συσκευασία
Κουτί από κυματοειδές χαρτόνι x 24 μονάδες
Χρήση και προετοιμασία από τον πελάτη / καταναλωτή
Άμεση κατανάλωση, να καταναλώνεται με ψωμί ή μπισκότα.
Για την αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική.
Γενικοί όροι...
... σοκολάτα, 18 συνταγές για τις βάσεις της ζαχαροπλαστικής (ζύμη choux, dacquoise...)
Κάθε συνταγή συνοδεύεται από τη φωτογραφία της, σχέδιο κοπής και παρουσιάζεται βήμα προς βήμα.
Αναφορά: BEL20
Σε απόθεμα: 4 Προϊόντα
Διαστάσεις: 243 Σελίδες - Γαλλικά & Αγγλικά
Γλώσσα: Γαλλικά και Αγγλικά...
...Αλεύρι σίτου τύπου 65.
Αυτό το αλεύρι είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στην κουζίνα, όπως γιαψωμί ή ζύμη τάρτας.
Παράγεται με ελεγχόμενη γεωργία CRC (Ελεγχόμενη Στρατηγική Καλλιέργειας). Αυτή η επίσημη ετικέτα προσφέρει πολλές εγγυήσεις:
- οι καλλιέργειες βρίσκονται τουλάχιστον 250 μ. μακριά από κάθε πηγή ρύπανσης.
- καμία χημική επεξεργασία δεν επιτρέπεται, το σιτάρι διατηρείται φυσικά...
...Μπορούν να πασπαλιστούν σε σαλάτες, δημητριακά για πρωινό, να ενσωματωθούν σε ζύμη ψωμιού ή τάρτας, ή μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν με γιαούρτι ή σάλτσα. Μπορούμε επίσης να τους προσθέσουμε σε κιμά, σε ψωμί φούρνου, σε κρούστα και κρούμπλ, σε μάφιν, κέικ, κέικ…
Συμβουλές γεύσης
Να καταναλώνονται πασπαλισμένοι σε πιάτα ή ενσωματωμένοι σε αλμυρές ή γλυκές παρασκευές.
Να φυλάσσονται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως.
Συστατικά
Καφέ σπόροι λιναριού από Βιολογική Γεωργία...
...Χάρη σε αυτόν τον επαγγελματικό ζυμωτή, η ζύμη σας γιαψωμί είναι «ζυμωμένη», δηλαδή αναμειγμένη για να αποκτήσει μια ομοιογενή και ελαστική δομή. Έχει χωρητικότητα 42 λίτρων και παραγωγή 38 κιλών. Ο επαγγελματικός ζυμωτής σπειροειδούς τύπου είναι ιδανικός για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.
Ζυμωτής σπειροειδούς τύπου 38 κιλά / 42 λίτρα:
Πολύ κατάλληλος για σφιχτές ζύμες όπως ζύμες πίτσας ή...
...Τυρί με μη ψημένη συμπιεσμένη ζύμη, παρασκευασμένο από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.
Παρουσιάζει μια λεία και ομοιογενή ζύμη με χαρακτηριστική πλυμένη κρούστα της ρακλέτ.
Ιδανικό για ρακλέτες, αλλά και για την παρασκευή αλμυρών τάρτας, σφολιατών, πίτσας, χωρίς να ξεχνάμε τις σαλάτες και τα εποχιακά ορεκτικά.
... μας προσφέρει μια όμορφη διάρκεια στο στόμα. Ορίστε το ψωμί μπαχαρικών όπως μας αρέσει να το μοιραζόμαστε.
Αρχικά, δουλεύουμε το μέλι με τα μπαχαρικά και τις αλεύρες σίκαλης και σίτου για να σχηματίσουμε μια μητέρα ζύμη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε φρέσκα αυγά και μια πινελιά βουτύρου από την περιοχή μας για την υγρασία και τη συντήρηση.
Αφού μετρήσουμε τα ψωμιά μπαχαρικών στα ξύλινα καλούπια που...
...Μια τάρτα με ζύμη μπριζέ σε ορθογώνιο σχήμα με γέμιση μήλου. Οδηγίες χρήσης: ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟ Τηγανίστε σε καυτό λάδι στους 182°C για περίπου 6 λεπτά. Λόγω της πολύ ζεστής γέμισης, αφήστε να σταθεί για 10 έως 15 λεπτά πριν σερβίρετε.
... ψωμί μπαχαρικών με καθαρό μέλι (παλιές συνταγές χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα, χωρίς αυγά και χωρίς λιπαρές ουσίες); Φυσικό, με σύκο ή πορτοκάλι.
Επίσης, φτιάχνουμε ένα νόστιμο μαλακό νουγκάτ με μέλι, από γαλλικά αμύγδαλα, περισσότερα από μέλι και ελάχιστη ζάχαρη για να κρατηθεί η ζύμη, από βανίλια της Ρεουνιόν…
Ετοιμάζουμε τις μαρμελάδες μας σε χάλκινη κατσαρόλα από γαλλικά φρούτα επιλεγμένων ποικιλιών...
... δυνατότητα να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
• ΠΡΟΪΟΝ: Επιλέξτε πρώτα το προϊόν που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται γιαψωμί, είτε για σνακ, είτε γιαζύμη πίτσας, έχουμε μια ευρεία γκάμα εννοιών που μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε.
• ΑΛΕΥΡΙ: Επιλέξτε ένα αλεύρι σίτου για ελαφριά γεύση, ή ένα αλεύρι από πρωτότυπα δημητριακά για περισσότερη προσωπικότητα. Επιλέξτε τον τύπο αλευριού που...
... την κλασική μπαγκέτα μέχρι κάθε αίτημα για ειδικά ψωμιά. Σας προσφέρουμε τόσο ψωμί ψημένο όσο και προψημένο σε όλες τις μορφές του. Το εργοστάσιό μας, που κατασκευάστηκε το 2014, σας εγγυάται τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών παραγωγής των προϊόντων μας, γεγονός που σας διασφαλίζει ανώτερη ποιότητα ψωμιού χάρη στη ζύμη μας που είναι υγρή πάνω από 70% αντί για 50 ή 60% που προτείνονται συνήθως...
... μηχανική διαδικασία να επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα με τις παραδοσιακές κινήσεις του αρτοποιού! Από τότε, η MERAND έχει συνεχώς επεκτείνει τη γκάμα των μηχανών της, τόσο ημιβιομηχανικές όσο και βιομηχανικές γραμμές, για κάθε είδους ψωμί. Και εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η εταιρεία μας σχεδιάζει και παράγει σύγχρονα, επεκτάσιμα εργαλεία εργασίας που είναι εύκολα στη χρήση. Η εξαγωγή σήμερα...