... Haut-Vignoble εκτείνονται σε μια επιφάνεια 19 εκταρίων. Η ιδιαιτερότητα του αμπελώνα είναι ότι, αποκτώντας τον μέσα από τις γενιές, χωρίζεται σε περισσότερα από είκοσι κομμάτια διάσπαρτα σε ολόκληρη την κοινότητα του Saint-Estèphe, καθιστώντας τον πολύ αντιπροσωπευτικό της ονομασίας. Τα τρία τέταρτα των κομματιών βρίσκονται σε περιοχές με βαθιά χαλίκια και δικαιολογούν τον όρο «Haut Vignoble». Το υπόλοιπο τέταρτο προσφέρει μια ευχάριστη συμπληρωματικότητα μέσω των αργιλο-ασβεστολιθικών εδαφών.
... όμορφα κρασιά των Caves Bailly Lapierre που προέρχονται αποκλειστικά από τους σπουδαίους αμπελώνες της Βουργουνδίας.
Η οινοποίηση και η παλαίωση: μόνο οι καλύτεροι χυμοί πίεσης επιλέγονται και οινοποιούνται ξεχωριστά. Ωρίμανση σε ανοξείδωτο δοχείο για περίπου 10 μήνες και στη συνέχεια παλαίωση σε ξύλινα βαρέλια για περισσότερα από 5 χρόνια και απογόμωση.
Γευσιγνωσία
Θερμοκρασία σερβιρίσματος μεταξύ 10° και 12 °C.
Κρασί γιορτής, συνοδεύει επίσης με λεπτότητα μια εκλεπτυσμένη κουζίνα.
... προσφέρει στο αμπέλι τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που δίνουν την τυπικότητά τους στα κρασιά. Το έδαφος αποτελείται από Graves garonnaises. Η ωρίμανση των κρασιών γίνεται για 12 μήνες σε βαρέλια, εκ των οποίων το 25% είναι καινούργια.
Η καθαρή και λαμπερή κόκκινη απόχρωση ρουμπινιού προμηνύει μια πολύ ευχάριστη γευστική εμπειρία. Η μύτη είναι σύνθετη, και οι αρωματικές νότες από μαύρη κερασιά...
...Ιστορία: Ο Βαρόνος ντε Μπράν είναι το δεύτερο κρασί του κάστρου Μπράν-Καντενάκ.
Το όνομά του τιμά τον άνθρωπο που ήταν ο ιδιοκτήτης των εδαφών τον 19ο αιώνα. Ο αμπελώνας εκτείνεται σε έδαφος με βαθιά χαλίκια του τεταρτογενούς.
Ποικιλίες: 60% Μερλό, 34% Καμπερνέ Σαβινιόν, 4% Καμπερνέ Φραν, 2% Καρμενέρ.
Οινοποίηση: Χειρονακτική συγκομιδή. Ζύμωση σε τσιμεντένιες και ανοξείδωτες δεξαμενές.
Ωρίμανση...
...Τα κρασιά του Château Lamothe-Cissac παρουσιάζουν στη νεότητά τους ένα όμορφο βαθύ ρουμπινί χρώμα. Με την αερισμό, βρίσκουμε μια ευρεία αρωματική παλέτα που συνδυάζει νότες από κόκκινα φρούτα (μαύρη σταφίδα), μαγειρεμένα φρούτα και γλυκές μπαχαρικές. Οι βανιλιές είναι πολύ καλά ενσωματωμένες. Στον ουρανίσκο, το σύνολο είναι ισορροπημένο, οι μαλακοί και πολυάριθμοι τανίνες αφήνουν χώρο σε μια πολύ λεπτή επίγευση. Με καλή ικανότητα παλαίωσης, αυτό το κρασί εκφράζει με την πάροδο των ετών νότες από δέρμα, υποβρύχιο και πολύπλοκες αρωματικές νότες.
ΕΤΟΣ:* 2017...
...Μεγάλη Κουβέ λευκό
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Λευκό βιολογικό κρασί
Ποικιλίες σταφυλιών
Vermentino 70% - Ugni blanc 30%.
Ωριμάζει για 12 μήνες σε νέα δρύινα βαρέλια, στη συνέχεια ωριμάζει σε φιάλη
στη συνέχεια ωριμάζει σε φιάλη για 1 χρόνο.
Γευσιγνωσία
Το χρώμα είναι ανοιχτό κίτρινο με χρυσές και ασημένιες αντανακλάσεις.
Η γεύση είναι δομημένη, στρογγυλή και βαθιά:
- Υφή: όμορφη και...
...Αυτή η υπέροχη σοδειά του Château Simone είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα κόκκινα κρασιά της Προβηγκίας! Δομημένο και ισχυρό, εδώ έχουμε ένα μεγάλο μπουκάλι που προσφέρει μια αρωματική παλέτα που εξελίσσεται σε έντονα και βαθιά μαύρα φρούτα (μούρο, μαύρη σταφίδα, δαμάσκηνο) συμπληρωμένα από νόστιμα αρωματικά μπαχαρικά (πιπέρι, γαρίγκα, γλυκόριζα, ευκάλυπτος) καθώς και μια ξυλώδη νότα με πολύ...
... σκληρά τυριά.
Να απολαμβάνεται μεταξύ 14 και 16°C.
Προϊόν: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux
Επιφάνεια: 13 εκτάρια
Εδάφος: αργιλώδες-ασβεστολιθικό-λιθώδες
Όψη: Ωραία βαθιά και βελούδινη ρουμπινί απόχρωση.
Ανακαλύψτε την επιλογή μας από θεϊκά κόκκινα, λευκά, ροζέ και αφρώδη κρασιά! Φιλοδοξία μας είναι να διευκολύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των Γάλλων οινοπαραγωγών και των εθνικών και διεθνών αγοραστών. Ιδρυμένη το 2018, η DIXVINS είναι το B2B κατάστημά σας που προσφέρει την online πώληση κρασιών και αποσταγμάτων made in France για εστιατόρια, κάβες και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε ...
...Απαλή απόχρωση χρυσού, η λάμψη είναι καθαρή. Η μύτη είναι βαθιά και εκφραστική με αρώματα μελιού, κυδωνιού και ζαχαρωτών φρούτων. Σημειώσεις από σταφύλια και φρούτα με κουκούτσι συμπληρώνουν επίσης την παλέτα των αρωμάτων. Η γεύση είναι μια φρουτώδης, ανθώδης, γλυκιά και νόστιμη υφή. Η επίγευση ζωντανεύει με στρογγυλότητα. Ιδανικό κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με μοσχάρι ή σούσι ή κόκκινο τόνο. 93% Pinot Noir και 7% κόκκινο κρασί σαμπάνιας. Χρυσό μετάλλιο Gilbert και Gaillard 2014 και 2015.
...Ενδυμασία: Syrah - Grenache - Carignan
Η ρόμπα είναι βαθιά,
Η μύτη είναι πολύπλοκη και έντονη με νότες
μαγειρεμένων φρούτων και μπαχαρικών.
Στο στόμα, η ίδια πολυπλοκότητα, στρογγυλοί τανίνες,
βελούδινο και πικάντικο φινάλε.
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Ενδυμασία: Syrah - Grenache - Carignan...
... στρογγυλά με πέντε, επτά ή εννέα λοβούς, με ένα πετυολοειδές σινάκι που μερικές φορές περιορίζεται από τη νεύρωση από τη μία πλευρά κοντά στο πετυολοειδές σημείο, με πολύ βαθιά πλευρικά σινάκια, σε σχήμα U και αρκετά συχνή παρουσία u.
...Όμορφο ρουμπινί κρασί, λαμπερό, με αρκετά βαθιά απόχρωση, σαφράνιες ανταύγειες που προσδίδουν στην απόχρωση μια ορισμένη ωριμότητα.
Ανοιχτή, στρογγυλή και ευχάριστη μύτη με μερικές νότες από μπισκότο μπαχαρικών, βερίκοκα.
Μεταξένια επίθεση, λεπτό σώμα, κομψό με όμορφη δύναμη. Οι τανίνες, καλά παρούσες, έχουν ωριμάσει και προσφέρουν στην επίγευση μια ορισμένη γλυκύτητα.
Ένα κομψό κρασί με όμορφη έκφραση που επιβεβαιώνει την προέλευσή του.
... Bordeaux, περνώντας από τα λεπτά κρασιά της Loire ή τα ζεστά κρασιά του Νότου, ο κατάλογός μας έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί όλες τις γεύσεις και όλες τις περιστάσεις. Είτε οι πελάτες σας αναζητούν κρασιά παλαίωσης, βιολογικά κρασιά ή σπάνιες κουβέτες, έχουμε το κατάλληλο προϊόν. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλες τις...
... τις παραδοσιακές μεθόδους που έχουμε τελειοποιήσει μέσα στους αιώνες. Τα κόκκινα και ροζέ μας αποτελούνται κυρίως από 75% Merlot, 20% Cabernet και 5% Malbec, δημιουργώντας μια συμφωνία γεύσεων που αποτυπώνει την ουσία του εδάφους μας.
Τα λευκά μας, από την άλλη πλευρά, συνδυάζουν 30% Colombard με 70% Sémillon, με αποτέλεσμα κρασιά απαράμιλλης κομψότητας, που αναδεικνύονται από τις παραδοσιακές μας μεθόδους. Επιπλέον, πρόσφατα επεκτείναμε την εμπειρία μας για να παράγουμε ένα Crémant de Loire από την περιοχή του Σαουμούρ, που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων αφρωδών οίνων.
... τον αμπελώνα της με τη μόνιμη επιθυμία να εκφράσει το καλύτερο από αυτές τις εξαιρετικές περιοχές και να συναναστραφεί με τους μεγαλύτερους, πάντα με την ίδια εμμονή: "να οδηγήσει τη μάρκα Laroche προς την αριστεία".
Προφανώς, αυτές οι δύο οικογένειες ήταν φτιαγμένες για να κατανοηθούν: ίδια παρελθόν, ίδιες ρίζες, ίδια περηφάνια για τις περιοχές τους και τα κρασιά τους, ίδια αίσθηση αξιών και καλοφτιαγμένης δουλειάς.
Αποφάσισαν φυσικά να δημιουργήσουν την AdVini, που προήλθε από τη συγχώνευση των δύο ομίλων.