...Η Gorrasta IXO είναι μια εντελώς βιολογική αμπελοποικιλία μπύρας. Οι κριθάρι έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να της δώσουν ένα όμορφο χαλκό χρώμα και ένα αρκετά έντονο άρωμα καβουρδισμένου καφέ. Οι νότες καραμέλας της προσφέρουν μια πολύ γευστική απαλότητα κατά την γευστική δοκιμή με μια δόση πικράδας.
... που την αναδεικνύει μόλις σερβιριστεί.
Τα αρώματα που αναπτύσσονται από τον λυκίσκο, σε συνδυασμό με τους μάλτους που χρησιμοποιούνται, προσφέρουν μια λεπτή ισορροπία που συνδυάζει μαγευτικά την φρουτώδη πλευρά της μπύρας, το σώμα της και την ξηρότητα στο τέλος της γεύσης.
Δυστυχώς, οι Pils, λόγω των μεγάλων βιομηχανιών, τείνουν να θεωρούνται υποείδος. Ωστόσο, είναι οι πιο δύσκολες μπύρες για ζυθοποίηση. Ο Indianer είναι για εμάς μια μεγάλη πηγή περηφάνιας!
...Στη Biarritz, η CFC Comptoir Français Commercial είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αποστολή αλκοόλ. Η εταιρεία μας, με αποδεδειγμένη εμπειρία, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Σας συνοδεύουμε στο έργο σας παρέχοντας τις απαραίτητες συμβουλές και πληροφορίες. Η ομάδα μας, παθιασμένη και καταρτισμένη, δεσμεύεται να εργάζεται με αυστηρότητα και καθαριότητα για να διασφαλίσει την επιτυχία του έργου σας. Η κοινή μας πάθος μαζί σας είναι η προτεραιότητά μας, και είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες ποιότητας.
...Βελτιστοποιήστε την προμήθεια σας σε κρασιά, αλκοόλ, μπύρες χάρη στην Εξειδίκευση και τις Υπηρεσίες μας κατά παραγγελία
Η Vinebioz σας συνοδεύει
Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως χονδρέμπορος που ειδικεύεται στη διανομή κρασιών, έχουμε δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο «προμήθειας» που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις υψηλότερες απαιτήσεις των επιχειρήσεων τροφίμων. Είτε οι ανάγκες σας αφορούν βιολογικά, βιοδυναμικά, συμβατικά προϊόντα, συσκευασμένα σε φιάλες ή χύμα από γαλλικές ή ξένες προελεύσεις… έχουμε λύσεις.
... - 6,1 %
ΣΥΜΒΟΥΛΗ - ο ιδανικός εξοπλισμός για την παρασκευή μπύρας από συμπυκνωμένο μούστο είναι το κιτ αναφοράς BIEKITCP.
ΑΝΑΦΟΡΑ:BIEAMBRE
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ:6,1 %
ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ο ιδανικός εξοπλισμός για την παρασκευή μπύρας από συμπυκνωμένο μούστο είναι το κιτ αναφοράς
Χωρητικότητα (λ.):12
Χρώμα:ανοιχτό καφέ
Μήκος:17.5 εκ.
Πλάτος:10 εκ.
Ύψος:10 εκ.
Καθαρό βάρος:1,7 κιλά...
...Αλκοόλ 5,5% vol.
Μακρύ: Ελαφρώς ροζ λευκή μπύρα. Συνδυάζει τη φρεσκάδα της λευκής μπύρας με λεπτές νότες από σμέουρο. Μια αναζωογονητική και ισορροπημένη γευστική εμπειρία.
Κοντό: αναζωογονητική λευκή μπύρα με όμορφο ροζ χρώμα χάρη στο μείγμα 100% πουρέ σμέουρου.
...Αυτή η Stout είναι ισχυρή και γεμάτη. Ένα λεπτό μείγμα καβουρδισμένων κριθαριών που προσφέρει αρωματική πολυπλοκότητα σε αυτή την μπύρα, ευχαριστώντας τους ουρανίσκους των λάτρεις της σκούρας μπύρας.
Χρώμα: Μαύρο
Στυλ: Imperial Stout
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 9,50%...
...DEAD WALKER Triple : Όταν το έντονο γίνεται έντονο
Θεωρείτε τον εαυτό σας πραγματικό γνώστη της μπύρας, ικανό να ανιχνεύσει την παραμικρή αρωματική απόχρωση; Τότε η DEAD WALKER Triple είναι φτιαγμένη για εσάς! Πολύπλοκη και ισχυρή, θα ερεθίσει τις γεύσεις σας με τις φρουτώδεις και πικάντικες νότες της. Ετοιμαστείτε για μια εκρηκτική γευστική εμπειρία.
...Το αλκοόλ αντενδείκνυται σε παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ετών, καθώς και σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Παραγωγός: SRL “GYUMRIGAREDJOUR”
Συστατικά: πόσιμο νερό. κριθάρι. λυκίσκος, μαγιά. Χωρίς συντηρητικά. Αλκοόλ τουλάχιστον 4.5%. Διατηρείται σε θερμοκρασία 10°C έως 20°C.
... κρασιών, σαμπάνιας, αποσταγμάτων, μπυρών από βαρέλι καθώς και μη αλκοολούχων ποτών και μηχανών καφέ και προσαρμόζουμε τις ανάγκες και τα budgets του καθενός, για όλες τις εκδηλώσεις: γάμους, σεμινάρια, afterworks…
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία. Να καταναλώνεται με μέτρο!
...εκπαιδεύσεις, πρακτικές, συνεργασίες, πακέτα και κουτιά ... Κάβες με 100% Γαλλικά Προϊόντα Κάβες με 100% Χειροποίητα Προϊόντα Κάβες με 100% Βιολογικά Προϊόντα Η France Tastes Distribution συγκεντρώνει «Παραγωγούς καλής γεύσης» και διευκολύνει τις ανταλλαγές μεταξύ των διαφόρων παραγόντων της αγοράς της χειροποίητης μπύρας. Η FTD προβάλλει τις περιοχές της Γαλλίας και αλλού με σκοπό την ανταλλαγή και το...
... έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη των αγορών και νέων προϊόντων που σχετίζονται με τις βιομηχανίες αιθανόλης, μπύρας και καυσίμου, οδηγώντας στην απόκτηση του Ινστιτούτου Siebel στο Σικάγο, της AB Vickers στο Burton-upon-Trent και στη δημιουργία της επιχείρησης τεχνολογίας αιθανόλης με τη διάσημη σχολή αλκοόλ της.
Το 1985, η LALLEMAND άρχισε να εμπορεύεται βακτήρια για τη μαλολακτική ζύμωση των...