... ικανότητα να διεισδύουν όχι μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και να απορροφώνται από τα ίδια τα κύτταρα του δέρματος. Έτσι, τα αντιοξειδωτικά, τα συστατικά ενυδάτωσης και η αλόη βέρα έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποτέλεσμα.
Δεδομένου ότι η γέλη δεν περιέχει καμία λιπαρή ουσία, συνιστάται, αφού η γέλη απορροφηθεί από το δέρμα, να εφαρμόσετε μια κρέμα από πάνω για να φροντίσετε και την φυσική λιπαρή στρώση, όπως η κρέμα ημέρας και νύχτας.
Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε καθημερινά σε λεπτή στρώση σε καθαρό δέρμα.
...Η ανδρική κρέμα μετά το ξύρισμα MEN³ είναι μια απαλή βάλσαμο, χωρίς αλκοόλ και χωρίς parabens ή ορυκτέλαια, κατάλληλη και για άνδρες με εξαιρετικά ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα, καθώς και για έκζεμα, νιφάδες, δερματίτιδα και ψωρίαση.
Η ανδρική κρέμα μετά το ξύρισμα MEN³ είναι η απόλυτη ολοκλήρωση της διαδικασίας ξυρίσματος MEN³ και προσφέρει όχι μόνο ενυδατική και καταπραϋντική δράση για το δέρμα...
... εξακολουθεί να είναι παγωμένος, επαναλάβετε ανά 30 δευτερόλεπτα. Η κρέμα καραμελέ είναι έτοιμη προς κατανάλωση όταν ο πάτος είναι κρύος αλλά όχι παγωμένος.
Αν αφήσετε λίγο χώρο μεταξύ των σκευών, μπορείτε να ξεπαγώσετε αρκετούς μεσαίου μεγέθους δίσκους ταυτόχρονα.
Μπορείτε επίσης να ξεπαγώσετε σε θερμοκρασία δωματίου. Σε 20°C, η μεσαία κρέμα καραμελέ ξεπαγώνει σε περίπου μισή ώρα.
... τύπους ζύμης και γλυκισμάτων, πλήρη μείγματα σκόνης για κρέμα και επίσης συστατικά για κατεψυγμένα σφολιατοειδή και ζύμη. Δεδομένου ότι κατασκευάζουμε τα συστατικά μας σε υπερσύγχρονους μύλους σιτηρών και με βάση εξαιρετικές πρώτες ύλες σύμφωνα με τις δικές μας αναπτυγμένες συνταγές, οι οποίες αναλύονται και δοκιμάζονται σε έμπειρα εργαστήρια τροφίμων, αυτό εξηγεί γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε επιτύχει στην προμήθεια τους όχι μόνο σε μια ευρεία γκάμα τοπικών πελατών αλλά και στην εξαγωγή.
...% λιπαρά.
Όλο το γάλακτος μπορεί να ονομάζεται παγωτό κρέμα, αλλά όχι όλο το παγωτό κρέμα μπορεί να ονομάζεται γάλακτος.
Αυτή η διαφορά στο ποσοστό λιπαρών σημαίνει ότι η ενεργειακή αξία του γάλακτος είναι χαμηλότερη από αυτή του παγωτού κρέμα.
Έτσι, στον τομέα των παχυντικών, το γάλακτος είναι λίγο καλύτερο.
Μπορεί κανείς να παρατηρήσει τη διαφορά και στο ειδικό βάρος του παγωτού.
Το βιομηχανικό παγωτό ζυγίζει περίπου 500 γρ/λίτρο.
Το γάλακτος μας ζυγίζει λίγο περισσότερο από 670 γρ/λίτρο.
Ο λόγος είναι ότι μέσα στην κρέμα μπορεί να χτυπηθεί πολύ αέρας, και ο αέρας είναι η πιο φθηνή πρώτη ύλη.