Ιδρυμένη στο Βέλγιο, η INCA'CAO είναι εξειδικευμένη στη δημιουργία εξατομικευμένης σοκολάτας, προϊόντων σοκολάτας και κατασκευάζει υπό ιδιωτική ετικέτα. Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει σοκολατένιες μπάρες, αλείμματα και βούτυρα ξηρών καρπών. Η INCA'CAO έχει δημιουργήσει μια σειρά από χειροποίητη σοκολάτα για γκουρμέ, ενσωματώνοντας μια ευρέως προσβάσιμη τεχνολογία τροφίμων που σέβεται τον μεταβ...
... με αμύγδαλα που αγοράζονται από την προέλευση, δηλαδή από τις χώρες όπου καλλιεργούνται και επεξεργάζονται (ξεφλουδισμένα, λευκασμένα, συσκευασμένα).
Μπορούμε να προσθέσουμε συστατικά όπως κύβους από γλυκαντικά πορτοκάλια, πάστα σμέουρων, πάστα φιστικιού, κ.λπ.
Ειδικότητες μαρζιπαν:
μαρζιπαν με πορτοκάλι, με άρωμα tutti-frutti, με σμέουρο, με φιστίκι ή και με μόκα.
Το μαρζιπαν μας μπορεί επίσης να παρουσιαστεί σε μορφή θεμάτων, φιγούρων και διακοσμήσεων, σε διάφορες μορφές και χρώματα.
... φουντούκια). Η λέξη-κλειδί μας: μόνο φυσικά, τόσο για τη σοκολάτα με 72% κακάο όσο και για το βούτυρο, τις βιολογικές αμύγδαλες από τη Μούρθια, τις βιολογικές φουντούκια από το Πιεμόντε, τις βιολογικές φιστίκι από τη Σικελία, την φρέσκια βιολογική κρέμα (τοπική φυσικά!), τη βανίλια και όλα τα άλλα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη σοκολατοποιία. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς ενισχυτικά...
...Μαρσέπαν, Καρύδα, Gianduja, Parfait. Μακαρόν: Καφές, Φουντούκι, Σοκολάτα, Βιολέτα, Ρόδι, Φιστίκι, Βανίλια. Κρέμα φουντουκιού 100% φυσική. Φρούτα γεύσεις: Φράουλα, ρόδι, ακτινίδιο, μαύρη σταφίδα και φρούτο του πάθους. Στην περίσταση των εορτών του Πάσχα, θα μπορείτε να ανακαλύψετε μια ποικιλία από σοκολατένια αυγά διακοσμημένα στο χέρι με την πιο αγνή παράδοση, καθώς και μια πληθώρα από φιγούρες και γεμιστά θέματα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.