Με ζυμαρικά ή σε ψωμί; Είναι απλώς θέμα γεύσης. Δεν χρησιμοποιούμε χημικά συντηρητικά, δεν τα θέλουμε. Τα λαχανικά επιλέγονται και επεξεργάζονται με τ...
Το πιπέρι είναι το πιο καταναλωμένο μπαχαρικό στον κόσμο. Το βρίσκουμε σε όλα τα τραπέζια και σε όλες τις κουζίνες.
Η πικάντικη γεύση του προέρχεται ...
Τα αποξηραμένα φύλλα βασιλικού έχουν ευχάριστο,
γλυκό και ζεστό άρωμα και μια ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ο βασιλικός είναι ένα
βότανο της οικογένειας τη...
Το Calvi Genoese Basil Pesto DOP παρασκευάζεται σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή της Λιγουρίας. Περιέχει ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, βασιλικό καλ...
Για την παρασκευή του πέστο είναι υπεύθυνη η Καρίν: Από σπόρους κολοκύθας, λάδι σπόρων, βότανα και μπαχαρικά φτιάχνει ένα νόστιμο πέστο κολοκύθας, που...
Αυτή η αλειφή με βάση τις πράσινες και τις μαύρες ελιές είναι ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ζυμαρικών, ως βάση ...
Αυτό το αρωματικό και νόστιμο πέστο είναι ιδανικό για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων ζυμαρικών. Απλωμένο σε φρυγανισμένο ψωμί ή σε κράκερ για την πρ...
Γρήγορη σάλτσα με αυθεντική γεύση από μπρόκολο, χαρακτηρισμένη από την αναγνωρίσιμη αρωματική γεύση αντσούγιας, ιδανική για την προετοιμασία κυρίως πι...
Τα καρυκεύματα ελαιολάδου με τρούφα είναι προϊόντα με έντονη και διαπεραστική γεύση και άρωμα μαύρης τρούφας, σχεδιασμένα ως ντρέσινγκ για τελειωμένα ...
Ο Μύλος Πασέτα Χένρι σας προτείνει μια ευρεία γκάμα ελαιολάδων υψηλής ποιότητας. Πράγματι, από το 1922, η εταιρεία μας παράγει και κατασκευάζει ελαιόλ...
Προερχόμενη από πρώτη ψυχρή πίεση, η παραγωγή και η προέλευσή της από την ΕΕ εγγυώνται την ποιότητά της και τις καλύτερες γευστικές ιδιότητες. Το έξτρ...
Ο τεχνίτης Ποπόλ
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γλυκάνισο.
Συστατικά: ελαιόλαδο προέλευσης ΕΕ ανώτερης κατηγορίας που αποκτάται απευθείας από ελιές...