... να απολαύσετε ένα απεριτίφ. Στο εστιατόριο, οι γαστρονόμοι θα μπορέσουν να γευτούν παρασκευές από την τοπική κουζίνα και προσωπικές δημιουργίες: την άνοιξη, σπαράγγια, το καλοκαίρι παρασκευές με φρέσκα βότανα, το φθινόπωρο, θηράματα και καπνιστά πιάτα «με τη φροντίδα μας». Το γαστρονομικό σαββατοκύριακο διεξάγεται όλο το χρόνο ως εξής: θα διαμείνετε σε δωμάτια με μπάνιο και ιδιωτική τουαλέτα, το βράδυ θα σερβιριστεί ένα δείπνο επτά πιάτων, στο οποίο θα σας προσφερθούν ποικιλία πιάτων με ψάρι και θηράματα, και την επόμενη μέρα, μετά από μια καλή νύχτα, θα έρθετε για πρωινό.