το κους-κους παρασκευάζεται από τη συσσώρευση σιμιγδαλιού από σκληρό σιτάρι και νερού, το οποίο μπορεί να είναι λεπτό, μέτριο ή χοντρό, το προϊόν είνα...
Οι ζυμαρικά παρασκευάζονται από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, παρουσιάζονται υπό τη μορφή γωνίας. Το προϊόν κατασκευάζεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τις ...
Το λάδι που εξάγεται από τους σπόρους ηλίανθου παραμένει μία από τις κύριες πηγές φυτικού ελαίου στον κόσμο, ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Ε και επίση...
Το λάδι σόγιας παράγεται με εξαγωγή από τους σπόρους σόγιας. Οι σπόροι σόγιας πρώτα αλέθονται και στη συνέχεια θερμαίνονται για να αφαιρεθεί η υγρασία...
Το λάδι σόγιας παράγεται με εξαγωγή από τους σπόρους σόγιας. Οι σπόροι σόγιας πρώτα αλέθονται και στη συνέχεια θερμαίνονται για να αφαιρεθεί η υγρασία...