Από σχεδόν 40 χρόνια, στην Arcari παρασκευάζονται Chüechli. Τα Chüechli αρέσουν σε όλους - αυτό το παρατήρησε ήδη ο Seniorchef André Arcari όταν ακόμη διαχειριζόταν το Feldschlösschen στη Lenzburg. Για το βραδινό ποτό μετά την εργασία, οι καλεσμένοι πάντα ζητούσαν τα "Chäschüechli" του, τα οποία ετοίμαζε φρέσκα. Τα Chüechli μαζί με τον φούρνο του έγιναν γρήγορα γνωστά, και κανένα δάσος, καμία κηπουρική γιορτή και καμία ταβέρνα στην κοντινή περιοχή δεν ήθελε να τα στερηθεί. Μετά την κλείσιμο του εστιατορίου, ο André Arcari άνοιξε ένα εργαστήριο αρτοποιίας στη Bahnhofstrasse 40. Από τότε, παρήγαγε Chüechli, τα οποία πωλούνταν κατεψυγμένα και μπορούσαν να ξαναψηθούν οποιαδήποτε στιγμή - πολύ πριν οι εταιρείες κατεψυγμένων τροφίμων και οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής εισέλθουν στην ίδια αγορά.